Точно един месец остава до коронацията на крал Чарлз Трети,

...
Точно един месец остава до коронацията на крал Чарлз Трети,
Коментари Харесай

Специалната роля на принц Джордж в коронацията на дядо му крал Чарлз

Точно един месец остава до коронацията на крал Чарлз Трети, която ще се състои на 6 май в Уестминстърското абатство в Лондон. Официалните предложения за събитието са със специфичен дизайн, който беше показан преди ден, като са общо 2 хиляди.
 Крал Чарлз и кралицата-консорт Камила демонстрираха формалната покана за коронацията
Официалната покана за коронацията на Чарлз е тук - има шокирани

Всеки подробност е от голяма важност

Което значи, че за тържествената гала в английската столица ще дойдат две хиляди публични посетители. Пред всички тях дружно с дядо си ще премине и принц Джордж - деветгодишният наследник на принц Уилям и втори по ред за заместничество на трона.

Джордж ще извършва специфична роля - той ще бъде един от четиримата почетни пажове на краля, които ще го съпровождат по време на цялата гала. " Много се вълнуваме за ролята на Джордж в коронацията, това ще е един доста специфичен миг ", разяснява Бъкингамският замък в формалното си изказване.
 Снимка 585291

Ролята на почетен паж е специфична в английската монархия - дава се от деца на благородници и има значение при публични случаи и специфични церемонии, каквато ще е коронацията. Останалите трима пажа на Чарлз са синове на лордове.

Камила също ще се възползва от почетни пажове. Нейните ще внуците й от децата й от първия й брак с Том Паркър Боулс. Присъствието им е още един индикатор за това какъв брой " съвременна " ще е монархията на крал Чарлз.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР