Точно два месеца след като бе избран за президент БФВолейбол,

...
Точно два месеца след като бе избран за президент БФВолейбол,
Коментари Харесай

Любо Ганев кандидат за Борда на CEV

Точно два месеца откакто бе определен за президент БФВолейбол, Любо Ганев към този момент е претендент за член на Административния ръб (б.р. Управителния съвет) на Европейската волейболна конфедерация (CEV). Това стана ясно, откакто от CEV разгласиха всички претенденти за Борда и за обособените комисии за идното Общо събрания на европейската централа. Все още член на Административния ръб на CEV е към този момент някогашният президент на БФВ инж. Данчо Лазаров.
 Дават пролонгация на клубовете за записване в евротурнирите
Тазгодишното Общо заседание на CEV в началото трябваше да се организира на 19 юни, само че поради пандемията от ковид, то беше отсрочено за 16 октомври в съветската столица Москва. По време на Оценка за съвместимост ще се проведат и изборите за президент на CEV, Административния ръб и обособените комисии за идващия мандат 2020-2024 година. Отделните национални федерации имаха период до 3 април тази година, с цел да подадат кандидатурите на своите представители. Съгласно регулаторната рамка на Международната федерация (FIVB) описът с всички претенденти за членове на Административния ръб на CEV би трябвало да бъде утвърден от Етичната комисия на FIVB.
 Волейболът търси 800 бона за образуване на международното
Ако Любо Ганев бъде определен за член на Административния ръб на CEV, той ще наследи Данчо Лазаров и България ще продължи да има мощни позиции в европейския волейбол. Кандидатите за членове на Борда са 27, от които ще бъдат определени 16. Преди това ще се организира и изборът за президент на CEV. Там битката ще бъде сред актуалният президент - сърбинът Александър Боричич и един от вицепрезидентите му - Ханно Певкур, който е отпред и на Естонската волейболна федерация.
 БФВолейбол подкрепя 6 клуба в рецесията
Освен за член на Борда на CEV, Любо Ганев е претендент за член на комисията по Организация на спортните събития, в която все още е Станислав Николов, който беше общоприет секретар и изпълнителен шеф на БФВ, а в този момент е ръководител на Трансферната комисия на БФВ. България ще има още двама претенденти за обособените комисии на волейболната евроцентрала. Пламена Стойкова, която сега е секретар на Правната комисия на CEV, още веднъж е номинирана за нейн член. Валентин Помаков, който преди време бе тийм управител на женския ни народен тим, а сега е шеф на " Волей Промоушън ", комерсиалната компания към БФВ, е номиниран за Комисията по европейските клубни шампионати към CEV.  Любо Ганев: Сега е моментът да се помогне на младите
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР