Точно десетима водени от проваления правосъден министър Христо Иванов, неуспялата

...
Точно десетима водени от проваления правосъден министър Христо Иванов, неуспялата
Коментари Харесай

20 палатки с 10 човека блокират 2 000 000 жители на София! Накрая на Орлов мост ще останат Мая, Мравояда и Гошо Тъпото

Точно десетима водени от проваления правосъден министър Христо Иванов, неуспялата претендент кметица Мая Манолова, досегашния гербер Георги Георгиев-Гошо Тъпото и така наречен "Отровно трио " Хаджигенов, Бабикян и Минеков унищожават нервите на най-големия град в България.

В същото време гореизброените персони не престават да обикалят всеки ден bTV и кабеларката TВ1, в която от няколко дни каканиже и една любителка на водката и мощните напитки. Провлачената й като остаряла флигорна интонация отблъсква феновете, които още не са заспали до момента в който следят падението й.











Мая, Мравояда, Тъпото, Хаджи(генов), Бабата, Минеков и шефа на "Антимафия " Григор Здравков отвратиха хората, които недоволстваха против държавното управление и безусловно компрометираха митингите. Повечето хора осъзнаха, че не желаят за водачи хора, които не са съумели да реализират триумфи в професионалния си живот, а единствената им цел, в случай че се смени кабинета, е да седнат на яслата и да си оправят живота.

Как да повярваме на Христо Иванов, който се подмазваше на Борисов, до момента в който бяха в едно държавно управление, а две години по-късно стартира да го ругае. Още се пазят SMS-ите, които Иванов пращаше на Борисов, с цел да удостовери лоялността си. Как да повярваме на новия воин на десницата, които цамбурка пред сарая в Росенец, само че не смее да припари до палата на Прокопиев на морето, които също е обект на инспекция?

Същата е обстановката и с шефа на БОЕЦ Георги Георгиев, който парадираше, че е член на ГЕРБ и се прекланя пред Борисов, а в този момент подло го наскърбява пред камерите в търсене на политическа кариера. Обвиненият в безчинство вид в този момент се пробва да нахълтва в институции. Друг един кафяв юрист стреля с прашка по Министерския съвет, трети хвърля домати по институциите? Какво ли щеше да им се случи, в случай че си разрешат сходни дейности в Париж, Лондон, Берлин, Берн или Будапеща? Сещате се какво!

Това е и повода от ден на ден публични фигури да приканват Министерство на вътрешните работи да разчисти палатковите лагери и да освободи основните пътни артерии, с цел да може София да диша.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР