Точно 54 квадратни метра е колективният стенопис Нови посоки на

...
Точно 54 квадратни метра е колективният стенопис Нови посоки на
Коментари Харесай

Студенти представят стенопис на 54 кв.м

Точно 54 квадратни метра е груповият стенна живопис " Нови направления " на студенти от Нов български университет, който ще бъде показан в пространство за просвета и изкуство THE BOX – Student City Art & Culture Area към Народно читалище " Черноризец Храбър " в Студентски град в София. Откриването й е на 7 юни от 18 часа, оповестиха от университета.

 Студенти показват стенна живопис на 54 кв.м

В стенописа са комбинирани разнообразни художествени техники, както и разнообразни посоки в актуалните стрийт арт трендове.

Студентите ще показват и свои планове в региона на класическите графични техники и илюстрация. Ще бъдат показани и илюстрации, също осъществяване в типичен графични техники – туш и пето, туш и четка, темпера.

Автори на изложбата са студенти от бакалавърска стратегия " Визуални изкуства " – модул " Графика и илюстрация ", майнър стратегия " Изобразителни изкуства " със специализация " Графика и илюстрация " и студенти от курс " Графика и илюстрация – II част ". Ръководител на плана е доцент доктор Калина Христова, учител в департамент " Изящни изкуства " на Нов български университет.

Изложбата може да бъде прегледана до края на юни.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР