Точно 48 часа преди дербито срещу част от сините феновете

...
Точно 48 часа преди дербито срещу част от сините феновете
Коментари Харесай

Ултрасите на Левски нахлуха на Герена, Сираков се покри

Точно 48 часа преди дербито против част от " сините " почитателите посетиха играчите на стадион " ", научи Sportal.bg. Целта за визитата на ултрасите била да стимулират футболистите и наставника, които се намират в извънредно тежка обстановка. Както е известно, столичани имат цели осем загуби след 15 мача и едвам четири победи през тази акция, като влизат в конфликта от девета позиция с актив от 15 точки. Цели 15 точки зад " алените ", които даже записаха пет точки в груповата фаза на Лига Европа и в този момент се готвят за огромна победа.

Бившият ръководител на Националния клуб на последователите Владимир Владимиров-Гугутката, както и родната кикбокс звезда Илиев и неговият непосредствен другар - ММА боецът Георги Валентинов, които са огромни последователи на, бяха измежду близо 40-те почитатели на " сините ".

Играчите били сюрпризирани, откакто 10 от почитателите влезнали непосредствено в съблекалнята преди тренировката, само че след това срещата се трансферирала в тунела на " Герена ".

" Искаме да покажете, че имате сърце ", " Играйте като мъже и не се предавайте до последната минута ", " Бъдете колектив ", " Знаете ли какво е Левски за България? Покажете го на терена ", са част от нещата, които почитатели споделили на играчите и треньорите.

Лидерите на отбора и най-вече говорили и отговаряли на въпросите по време на срещата, която траяла към 20 минути. Интересното е, че почитателите търсили и притежателя, който бил в една от стаите на стадион " Георги Аспарухов ", само че не се появил за среща с тях. Тити Папазов и изпълнителният шеф Павел Колев също не участвали на спонтанната среща.

Легендарният голмайстор провел след това среща с треньора Славиша Стоянович, който поради здравословен проблем не водил заниманието, а това сторил неговият асистент Живко Миланов. Както е известно, през 2013 година безусловно на няколко метра в остарялата зала на конференции на тунела на " Герена " Сираков се скара с част от същите почитатели, които съблякоха Ивайло Петев на представянето му. Тогава той напусна и разгласи, че повече няма да се върне в клуба, само че през юни получи акциите от Васил Божков

Нашата медия научи, че за разлика от други случаи, през последните 10 години, когато крайните последователи влизат в тунела на " Герена ", не е имало никакви закани и обиди от тяхна страна към играчите. Ултрасите желали да покажат, че са зад тях и желаят да ги стимулират, с цел да спасят достойнството на Левски в дербито.

Друг е въпросът дали това е методът, дали в този момент е моментът, а също по този начин с такава лекост се влиза в съблекалнята на " Герена ". При това в интервал на пандемията от Covid-19. Да не приказваме, че е неприемливо притежателят да разрешава това да случи, а също по този начин по какъв начин тъкмо пази играчите си.

Това обаче е действителната обстановка в този прочут клуб на 106 години, чийто максимален капитал са почитателите. За огромно страдание на " сините " обаче с такава аматьорщина Левски не го чака нищо положително. Не единствено неналичието на пари е огромен проблем на " Герена " и това към този момент се вижда от всички, а резултатите го потвърждават.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР