Точно 4000 лева е сумата, събрана от продажбата на „Ежедневности“

...
Точно 4000 лева е сумата, събрана от продажбата на „Ежедневности“
Коментари Харесай

Учителят Илия Михайлов събра 4000 лева за онкоболни деца

Точно 4000 лв. е сумата, събрана от продажбата на „ Ежедневности “ - четвъртата книга на учителя блогър от Пазарджик, както и от дарения. Парите към този момент са преведени на Клиниката по онкология и хематология към УМБАЛ „ Свети Георги “ в Пловдив, заяви създателят. Всички средства ще бъдат употребявани за пазаруване на скъпи медикаменти за дечицата в клиниката.

Следващата седмица Михайлов ще се срещне с представители на лечебното заведение, с цел да връчи алегорично документа за направения превод. Пазарджиклията не пропусна да благодари на всички, подкрепили новата му благородна самодейност, а те не са по никакъв начин малко.



Учителят направи първите си стъпки в литературата преди години, когато негови почитатели, четящи забавните му човешки истории в, пожелаха те да бъдат отпечатани и в книга. Така се появи „ Побързай “, след това – „ Когато вали “, „ Автобус за някъде “, а в този момент – и „ Ежедневности “. Тиражите и на четирите издания с човешки разкази и импресии, внушаващи ни да бъдем на първо място положителни към близък, се оказаха незадоволителни за всички искащи да ги имат в библиотеките си. Всяка от книгите бе със своя благотворителна идея, сплотяваща стотици хора и всички доходи и дарения бяха предоставяни на нуждаещи се хора.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР