Точно 21 години, след като стана най-младият чужденец дебютирал в

...
Точно 21 години, след като стана най-младият чужденец дебютирал в
Коментари Харесай

21 години след дебюта си в Серия А, Божинов дебютира с микрофона на Sportal.bg

Точно 21 години, откакто стана най-младият чужденец дебютирал в именитата Серия “А ” (рекорд неподобрен и до през днешния ден - 15 години и 11 мессеца), Валери Божинов дебютира с микрофона на Sportal.bg . 36-годишният някогашен футболист на Ювентус, Манчестър Сити, Фиорентина, Парма, Спортинг Лисабон, Партизан, Левски и други, ще отразява в тандем с основния редактор на Sportal.bg Владимир Стоянов, оставащата част от подготовката на Левски в Дубай. 
 Валери Божинов към този момент е част от екипа на Sportal.bg за лагера на Левски Валери Божинов към този момент е част от екипа на Sportal.bg за лагера на Левски
Бившият нападател бе посрещнат чудесно в лагера на “сините ”, където си приказва още преди заниманието със Станимир Стоилов и Цанко Цветанов, както и с изпълнителния шеф Иво Ивков и доста от играчите. 
 Божинов посети лагера на Левски и Ботев в Дубай Божинов посети лагера на Левски и Ботев в Дубай
Божинов гледа първото полувреме и на мача Ботев (Пловдив) - Спартак (Москва), който бе извоюван от руснаците с 1:0. Преди срещата бе разпознат от звездата на московчании Кейта Балде, пристигнал да го поздрави персонално, както и от сръбските рефери на дуела, които го порещнаха с възгласии: “Валери Божинов, Партиизан ще е първенец ”. 
 Божинов засипа с похвали Тодор Неделев, а Тошко даде обещание Ботев да се бори за Европа Божинов засипа с похвали Тодор Неделев, а Тошко даде обещание Ботев да се бори за Европа
Директорът на “канарчетата ” Аздрудин Валентич и звездата на пловдивчани Тодор Неделев също си поговориха и майтапи с Божинов.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР