Точната причина за смъртта му все още не се съобщава.Американският

...
Точната причина за смъртта му все още не се съобщава.Американският
Коментари Харесай

Откриха мъртъв рапърът Кулио

Точната причина за гибелта му към момента не се оповестява.

Американският рапър Кулио, прочут с емблематичния шлагер Gangsta`s Paradise, почина на 59-годишна възраст, заяви Би Би Си.

Дългогодишният му управител Джарез Поузи заяви пред американски медии, че изпълнителят е бил в дома на другар и е отишъл до тоалетната, само че по-късно е бил открит на пода в безпомощно положение.

Кулио стартира да прави музика през 80-те години на предишния век, само че затвърждава мястото си в историята на хип-хопа, когато през 1995 година записва Gangsta`s Paradise.

Точната причина за гибелта му към момента не се оповестява.

Въпреки това Поузи съобщи пред TMZ, че парамедиците считат, че рапърът е получил инфаркт, написа news.bg.

Кулио, чието същинско име е Артис Леон Айви-младши, печели Грами за Gangsta`s Paradise, която е част от саундтрака на кино лентата " Опасен разум " с Мишел Пфайфър в основната роля.

Песента продължава да се слуша необятно и преди малко е надхвърлила един милиард стрийма в Spotify, съгласно формалния му уеб страница.

През своята кариера, продължаваща четири десетилетия, той записва осем студийни албума и печели Американска музикална премия и три награди за видео музика на MTV.

Той беше деен чак до гибелта си - Кулио беше по средата на турне с други звезди от 90-те години, измежду които Ванила Айс и Юнг Ем Си, и единствено преди няколко дни изнесоха концерт в Тексас.

" Изпадам в смут, преди малко чух, че моят добър другар Кулио е умрял ", написа Ванила Айс в Twitter.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР