Точната дата на доставката на първите изтребители F-16 Block 70

...
Точната дата на доставката на първите изтребители F-16 Block 70
Коментари Харесай

Производството на изтребителите F-16 за България започва тази година

Точната дата на доставката на първите изтребители F-16 Block 70 е въпрос на сделка сред държавните управления на Съединени американски щати и на България. Това което се знае сигурно е, че частите за изтребителите за България към този момент са в завода в Грийнвил, Южна Каролина и тази година самолетът " ще бъде качен на индустриалната линия ". Това сподели в особено изявление за Военния ефирен канал Джонатан Лин, управител бизнес развиване за България на компанията Lockheed Martin.

Той разясни, че американската компания създава по 4 самолета на месец, откакто веригите за доставки са към този момент възобновени.

Водят се договаряния сред представители на двете държавни управления за втора партида от 8 самолета, добави Джонатан Лин.

Първият български водач към този момент приключи образованието си в Съединени американски щати за пилотиране на модерния изтребител, сподели още Лин. Никой не се наема обаче да каже по кое време тъкмо българските водачи ще могат да летят на новите изтребители.

F-16 Block 70 е най-модерен изтребител от 4-то потомство, като от най-забележителните неща при него е радарът, който е умалено копие на радара на изтребителя от 5-то потомство. Системата за сигурност на водачите при полет също е усъвършенствана, означи мениджърът бизнес развиване за България на Lockheed Martin.
 Съединени американски щати утвърдиха продажбата на още 8 изтребителя Ф-16 на България
Съединени американски щати утвърдиха продажбата на още 8 изтребителя Ф-16 на България

Главният реализатор ще бъде " Локхийд Мартин "
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР