Точката за парите на АПИ отново увиснаха в пространството. Днес

...
Точката за парите на АПИ отново увиснаха в пространството. Днес
Коментари Харесай

Парите за АПИ отново увиснаха

Точката за парите на АПИ още веднъж увиснаха в пространството. Днес като втора точка народните представители би трябвало да решат дали ще се разплатят с транспортните компании, които към този момент година са оставени на произвола, а огромна част от тях са пред банкрут.

Премиерът Кирил Петков разгласи пред протестиращите, че персонално се заема точката да бъде импортирана и прегледана през днешния ден. Депутатите обаче си удължиха работното време до приемане на дневния ред, само че първата точка е закриване на спецправосъдието. Така на процедура АПИ отива някъде за дребните часове на денонощието.

Междувременно комисията по бюджет и финанси, която трябваше да одобри измененията на обърканите текстове и три разнообразни оферти, а решението за АПИ, както обявиха от Има Такъв Народ се трансформира в „ пленник “ при разногласието за нов гуверньор на Българска народна банка. Бюджетна комисия през днешния ден сложи същински връх и заседава едвам 5 минути, като не излезе с никакво решение. Депутатът от Политическа партия Венко Сабрутев пък скри предложенията на Лена Бориславова, шеф кабинет на Кирил Петков, които желаеха при промяна даже и на един пътен знак да се произнася Народното събрание. На процедура от две оферти се стигна до това да не бъде признато нито едно и противоречивата тематика завърши безславно. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР