Тобо Груп, строително-инвестиционна компания в София, се включва в дарителската

...
Тобо Груп, строително-инвестиционна компания в София, се включва в дарителската
Коментари Харесай

"Тобо Груп" дарява 15 хил. лева за борбата с коронавируса

" Тобо Груп ", строително-инвестиционна компания в София, се включва в дарителската акция на Министерството на здравеопазването. Дружеството поддържа битката против COVID-19 със сумата от 15 хиляди лв., като средствата ще бъдат изразходвани оправдано, според потребностите на лечебните заведения в страната.

" Подкрепяме борбата против ковид посредством финансови средства, тъй като считаме, че по този начин даваме опция на институциите сами да преценяват защо и по какъв начин да употребяват ресурсите. Времето е скъпо и би трябвало бързо да се реагира по отношение на най-спешните потребности на лечебните заведения в страната ", показва Георги Шопов, шеф на " Тобо Груп ".

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Шопов акцентира, че обществената отговорност на бизнеса е от извънредно значимо значение сега.
" В тази напрегната обстановка здравето и животът на хората са най-важният ни приоритет, макар високата цена, която ще би трябвало да платим вследствие от икономическата рецесия. Вярвам, че тази тежест би трябвало да бъде разпределена солидарно сред обособените участници в секторите. В своята над 25-годишна история, " Тобо Груп " е минала през няколко съществени стопански разтърсвания и се надявам скоро още веднъж да се върнем към естествения си темп. Ние продължаваме да работим, като сме се погрижили да осигурим оптималната отбрана и сигурност за своите чиновници и клиенти. Оставаме разполагаем при нужда от помощ и поддръжка на локалната власт ", разяснява Георги Шопов.

" Тобо Груп " сплотява компании, профилирани в планиране, финансиране и осъществяване на разнообразни капиталови планове. Групата има голям брой осъществени обекти - жилищни, публични, административни и промишлени здания, бензиностанции и газстанции, хотели и заведения за хранене. " Тобо Груп " продължава дейностите по построяването на към този момент стартиралите жилищни планове.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР