ТОБИШИМА, Япония (AP) — Японската космическа агенция и нейният основен

...
ТОБИШИМА, Япония (AP) — Японската космическа агенция и нейният основен
Коментари Харесай

Японската космическа агенция казва, че се надява да създаде печеливш бизнес за изстрелване с новата си ракета H3

ТОБИШИМА, Япония (AP) — Японската галактическа организация и нейният главен реализатор обявиха в четвъртък, че се надяват да съумеят да основат печеливш бизнес за изстрелване с новата си ракета H3 след първия си сполучлив полет предишния месец на все по-конкурентен пазар, доминиран от Space X.

Японската организация за аерокосмически проучвания и Mitsubishi Heavy Industries създават H3 като правоприемник на скоро -оттеглят сегашната опора H-2A, която се радваше на 98% триумф, само че високата цена на изстрелването му го направи по-малко конкурентен на международния пазар.

Mayuki Niitsu, началник на плана за ракета H3 на MHI, сподели, че възнамерява минимум шест изстрелвания годишно, с цел да отговори на бързо възходящото търсене на спътници за връзка, наблюдаване и сигурност.

„ Днес комерсиалният пазар има огромно търсене на ракети и има забележителен дефицит на ракети “, сподели той, застанал до втората степен на ракетата на конференция. „ Space X на процедура господства пазара сега, само че в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР