Тоби Смитсън е диетолог по диабет, цитиран в изданието Eat

...
Тоби Смитсън е диетолог по диабет, цитиран в изданието Eat
Коментари Харесай

Това е продуктът, който унищожава коремните мазнини

Тоби Смитсън е диетолог по диабет, представен в изданието Eat This, Not That! В този откъс, споделя мнение за изгодите на ядка, способна съгласно нея да подмладява и спомага премахването на коремните мазнини.

Това са бадемите! 

Нейният съвет е да се ядат по шепа бадеми дневно, с цел да се изгладят бръчките. Според изследвания при дами в менопаузата, 15 г бадеми дневно, оказват помощ при намаляне на пигментацията на кожата и изглаждането на бръчките.
 Тези ядки оказват помощ да се избавите от мазнините в корема Тези ядки оказват помощ да се избавите от мазнините в корема
Мазнините в региона на корема са проблем освен на дамите. Но постоянно даже диетата и постоянният спорт не оказват помощ да се оправим с проблем...

Според нея бадемите съдържат редица потребни субстанции. 100 гр от тях е със наличие на 21 грама протеин, 12,5 грама фибри, 24,6 мг витамин Е и 234 мг магнезий, което е повече от 50% от дневната стойност.

Също по този начин понижат риска от метаболитен синдром, увеличаващ вероятността от болести на сърцето и диабет и оказват помощ при изгарянето на мазнините на корема. И защото те намаляват холестерола са потребни и за сърцето.

И макар че са в листата с калорични храни, диетологът твърди, че в действителност равнищата на калориите им е много по-нисък, от колкото считат хората.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР