Тоалет на българска дизайнерка се е появил в една от

...
Тоалет на българска дизайнерка се е появил в една от
Коментари Харесай

Родна дизайнерка видяла своя рокля в Сексът и градът


Тоалет на българска дизайнерка се е появил в една от сериите на " Сексът и градът ", написа BG VOICE. Илиана Рикетс инцидентно видяла едно от творенията си в паметния сериал, чийто героини са синоним на изискан.

Става въпрос за асиметричната грахово зелена на героинята на Синтия Никсън (адвокат Миранда Хобс), с която тя е облечена в 83 епизод от известната поредност.
Сара Джесика Паркър пази всички облекла на Кари Брадшоу

" През 2002 година отворих личен с дизайнерския бранд " Ilya ". Така ме назоваха в фамилията ми от дребна - Иля. Правех сбирки и ги продавах в бутици. Тази рокля беше от една лятна сбирка, която стилистката на " Сексът и градът " е купила в стилния център " Henri Bendel " в Ню Йорк ", споделя дизайнерката.

Една нощ тъкмо точно на нова година Илиана не могла да заспи и превъртала каналите на тв приемника. Попада изцяло инцидентно на следващия епизод на " Сексът и градът ". " Почти се бях унесла в сън, когато видях нещо доста познато и бързо се разсъних - моята рокля. Така разбрах, че са я употребявали в епизода. После я включиха и в книгата за сериала " Сексът и градът ", споделя сънародничката ни.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР