То вече е на 40, всъщност. Отгледаха го няколко приемни

...
То вече е на 40, всъщност. Отгледаха го няколко приемни
Коментари Харесай

Бимбалов: Държавното дете е на 40 години, отгледаха го Царя, Станишев, Доган и Борисов

То към този момент е на 40, в действителност. Отгледаха го няколко приемни фамилии. Първо царското, след това това на Станишев, най-после го поеха Доган и Борисов. Оставиха Държавното дете да си играе с неприятни батковци, а когато то изиска играчките им – наложи се да ги гонят от площадката. В Белград или Дубай.
Държавното дете е горделивост. При това освен за тези, които го отгледаха. В последната година медиите (не единствено неговите) се надпреварваха да го величаят като Главен Дарител на страната. Приемното му семейство Движение за права и свободи се изреди да го хвали, а тия дни съвсем всички локални структури на придвижването за следващ път го издигнаха за представител на народа.
 Осман Октай: Няма по какъв начин да се върти обществено името на Доган, без негово единодушие Осман Октай: Няма по какъв начин да се върти обществено името на Доган, без негово единодушие
" Това, което направиха Движение за права и свободи през последната седмица - с номинациите на Доган за народен представител, е квалифициран сюжет. Няма по какъв начин да се върти имет...
Явно най-силна е гордостта на оня елементарен, редови гласоподавател на Движение за права и свободи, който е подготвен да сложи на гърдите си тениска с лика на Държавното дете. Или да крещи името му неверно, тъй като го е чул оня ден, написа PR специалистът.
" Какво ли е общото сред Държавното дете и неговия гласоподавател?
На 21 години този гласоподавател несъмнено е бил млад татко и е осъзнал, че дава съвсем всичките си пари за памперси.
На 21 години Държавното дете към този момент е парламентарен секретар в Национална движение „Симеон Втори" и даже му дават да си играе с борда на „ Пристанище Варна “. Поне до момента в който не се постанова да го освободят, щото внезапно се оказва, че още бил студент.
На 25 гласоподавателят към този момент е почнал да работи на две места, тъй като се е появило и второ бебе, което също употребява памперси.
 Николай Марков: Големият принос на Борисов е осветляването на обществените персони в страната ни Николай Марков: Големият принос на Борисов е осветляването на обществените персони в страната ни
" Ако се замислите доста добре и задълбочено ще видите големия принос на Борисов за страната ни, все пак! Лично от моя гледна т...
На 25 Държавното дете става заместник-министър в държавното управление на Сергей Станишев. И тъй като е наше чадо, поставя му се да си играе непосредствено с Държавния запас и с лицензите за търговия с оръжие.
На 33 гласоподавателят възмъжава същински и внезапно осъзнава, че даже и когато спре да купува памперси, парите отново няма да му стигат.
На 33 Държавното дете възмъжава също и внезапно става притежател на медийна империя, милионер-предприемач и, естествено, народен представител от Движение за права и свободи, който е ходил четири пъти в Народното събрание.
На 40 гласоподавателят към този момент е съвсем подготвен душевен да става дядо.
На 40 Държавното дете към този момент е огромно добиче и в лакомията си е глътнало цялата страна. Неусетно, някак по детски.
 Българска социалистическа партия и Нинова като опция на ГЕРБ и Борисов – урокът Гергов Българска социалистическа партия и Нинова като опция на ГЕРБ и Борисов – урокът " Гергов "
Идват избори. Парламентарни. И колкото и ще митинга да имаше предходната година, нещата за първото място отново опират сред две партии &n...
Одеве се запитах какво ли е общото сред Държавното дете и неговия гласоподавател? Много просто.
Неговият гласоподавател въобще не си дава сметка, само че през тези двайсет години, с изключение на тези двете дребните у дома... е издържал и това, Държавно дете. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР