То упорито премълчава къде са паритеТийнейджър е задържан за кражбата

...
То упорито премълчава къде са паритеТийнейджър е задържан за кражбата
Коментари Харесай

17-годишно момче открадна 12 бона от дома на познат

То настойчиво премълчава къде са парите

Тийнейджър е арестуван за кражбата на близо 12 хиляди лв. от вкъщи на негов прочут, оповестява представителят на регионалната полицейска дирекция Мирослав Стоянов, представен от  Dnes.bg .

56-годишен гражданин на град Септември подава сигнал в полицията в сряда. По думите му, от жилището му липсват спестяванията от 12 хиляди лв.. Оперативен екип стремително стартира работа по случая и напълно скоро стигат до самоличността на причинителя - 17 годишно момче.

Тийнейджърът е прочут на фамилията. Момчето постоянно посещавало със своята майка домът на обрания мъж и по този начин научил, къде фамилията съхранява спестяванията си. Издебнал миг, когато стопаните не били в къщата си и откраднал парите.

При обиск в неговия дом криминалистите разкрили част от откраднатите пари, зазидани в особено направена дупка в пода на жилището. Момчето настойчиво мълчал при разпита за изчезналата част от откраднатото, криминалисти допускат, че ги е похарчил.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР