То трябвало да ги върне от плажа в хотела, който

...
То трябвало да ги върне от плажа в хотела, който
Коментари Харесай

България Изтръпна! При Безкрайно Нелеп Инцидент Трагично Загина Станка Стоянова!

То трябвало да ги върне от плажа в хотела, който бил на 2-3 км. Влакчето е било цялостно с правостоящи, измежду които е била и Станка.

Според околните на дамата, возилото е влезнало с огромна скорост в един от завоите и тя е изхвърчала в придвижване. От жестокото рухване Станка получила два кръвоизлива в мозъка. Първа помощ са й оказали, живеещи в прилежащи къщи. По-късно пристигнала кола за спешна помощ, която откарала дамата в болница, където тя била оперирана. Въпреки напъните на лекарите Стоянова умряла три дни по-късно.

Близките й поискали подпомагане от управата на хотела, където били отседнали, само че такава на процедура им била отказана. Те потърсили помощ от консулството в Истанбул, откъдето ги свързали с жена, която знае български език. Тя им помогнала при връзката с лекарите в болничното заведение и по-късно за отнасянето на тялото в България.

Семейството на Станка Стоянова е твърдо решено да се бори за правдивост и да съди управата на хотелския комплекс. Според тях, точно те са отговорни за съдбовната акцидент.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР