То си е казано у нас, че и да паднем,

...
То си е казано у нас, че и да паднем,
Коментари Харесай

Ти мене уважа'аш ли мъ: Боби Михайлов лази пиян на партито за първата внучка!

То си е казано у нас, че и да паднем, и да бием... или с други думи - пием от наслада, пием от тъга, пием и от досада. Е, в тази ситуация на Боби Михайлов обаче, този път важеше първото. Внучка му се роди на индивидът, първа в живота - по какъв начин да не е мотив да се наквасиш?!

Знаем, че Николета Лозанова роди през вчерашния ден, а бащата Ники Михайлов едвам не откачи от благополучие, гушвайки дребната си Борислава. Да, момиченцето е кръстено на дядо си Борислав Михайлов, който имаше още една причина да не завърши с " едно " на снощния ваучър.

Партито за бебето е посрещнало към 50 души в заведение в столицата, а домакините Ники и Боби Михайлови са се постарали да има и от пиле мляко, с цел да не липсва нищо на гостите. НиЛо, несъмнено, не е участвала, тя ще бъде в болничното заведение най-малко още няколко дни, до момента в който ги изпишат с бебчо.

А и добре, че не е участвала, с цел да не се шашне от " алкохолното разпределяне " на свекър си, който, по думите на очевидци, в края на вечерта безусловно лазел на четири крайници от къркане. Но пък бил усмихнат и радостен за стотина, за което евала му бичим.

" Кво да прави човечецът, обича си да се опияни и това е. На дърти години няма да го превъзпитаваме, я! ", смеят се зевзеци.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Николета Лозанова Ники Михайлов Борислава Боби Михайлов Борислав Михайлов НиЛо
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР