То ще бъде радикално различно, според проучване на QuocircaПечатът ще

...
То ще бъде радикално различно, според проучване на QuocircaПечатът ще
Коментари Харесай

6 специфики на работното място през 2025 г.

То ще бъде коренно друго, съгласно изследване на Quocirca

Печатът ще остане основна част от интелигентната, обвързвана екосистема

До 2025-а година остават малко повече от шест години. Но във времената на навсякъде нахлуване на цифровите технологии това ще бъде огромен скок, изключително във връзка с работното място.

Според ново проучване за печата, извършено от Quocirca, работното пространство на близкото бъдеще ще бъде коренно друго във връзка с това по какъв начин и къде работим и какви технологии за щемпел използваме.

Отчитайки всички новопоявяващи се трендове, обрисувани в проучването, Brother извежда на напред във времето 6 специфики, които ще оказват помощ да извървим пътя към виртуалната, обвързвана офис екосистема на 2025 година

1 . Мобилните чиновници ще сформират към 60% от работната мощ

Quocirca разкрива, че съгласно организациите, приблизително към 60% от техните чиновници ще са мобилни до 2025 година, спрямо 38% през 2017 година Тази фрапантна смяна ще стане допустима, с помощта на интегрирани решения за работното място, включително интерактивни дисплейни технологии, гласово подкрепяне, виртуални асистенти и възходящата известност на центрове за взаимна работа и „ co-working ” пространства.

2 . Растеж на интернет на нещата (IoT), изкуствен интелект (AI) и аналитичност

IoT, облакът, анализът на данни и изкуственият разсъдък ще напредват бързо през идващите седем години и ще основават нови благоприятни условия за свързване. През 2025 година 80 милиарда IoT устройства ще генерират данни, въз основата на които изкуственият разсъдък и предикативният разбор ще отключат знания за измененията в метода на потребление на технологиите.

Мултифункционалните принтери ще станат доста по-застъпена част на това необятно IoT пространство. Анализът ще подхранва разработките и ще оказва помощ за увеличение на живота на устройствата, ще усъвършенства поддръжката и потребителското прекарване.

3 . От транзакции към контракти – ръководените услуги за щемпел (MPS) ще порастват

Управляваните услуги за щемпел се радват на голям триумф в предприятията и до 2025 година се чака 57% от дребните и междинни компании да възприемат модела „ като услуга ”. Управляваният щемпел комбинира обвързваните технологии за щемпел с поддръжка и усъвършенствано потребление, което ще форсира процесите на виртуализация на работните места.

Средно към 60% от чиновниците в фирмите ще са мобилни до 2025 година

4 . Новата „ плодородна почва ” за мобилния щемпел

Мобилният щемпел ще пораства във всички браншове. 54% от организациите чакат размерът на мобилния щемпел да пораства и това съставлява голяма опция за довеждане докрай на работните процеси на обвързваните чиновници.

5 . Ще господства сигурността, основана на автентификация

Сигурността се възприема като топ приоритет от 84% от организациите. За да посрещне еволюиращите провокации, Quocirca приема, че до 2025 година устройствата ще ревизират идентичността на потребителя на база обстоятелства като биометрия, локация и глас. Това ще отключи нови благоприятни условия за сигурност и ще играе централна роля в завършването на тази нова работна екосистема.

6 . „ По-малко книжен ”, а не „ безхартиен ” офис

Един от непредвидените заключения, разкрити от Quocirca, сочи, че печатът просто няма да изчезне скоро. Милениал поколението, което всички чакат да загърби печата поради своите „ цифрови ” привички, чака значимостта на печата да нарасне. 74% от хората на възраст 18-34 години смятат, че печатът е значим през днешния ден, само че 77% показват, че той ще е значим през 2025 година

Докато размерът на щемпел понижава, съгласно проучването на Quocirca, има индикации, че той ще остане в ролята си на основна част от интелигентната, обвързвана екосистема. Quocirca смята, че от основна значимост за подготовката за тази нова, виртуална среда е нововъведението на производителите.

Разработчиците би трябвало да обезпечат нови функционалности и да подобрят потребителското прекарване. В тази връзка Brother влага съществено в развойна активност и ще употребява капацитета на своите 110-годишни обичаи в нововъведенията като работи взаимно с потребителите, с цел да сътвори артикули, подготвени за бъдещето, акцентират от японската компания.

Quocirca е провела 575 онлайн изявленията с ИТ мениджъри и вземащи решения предприемачи от дребни и междинни предприятия във Англия, Франция, Германия, Холандия и Съединени американски щати. Проведени са и 55 телефонни изявленията с висши мениджъри – представители на печатната промишленост, техни сътрудници и  самостоятелни софтуерни разработчици от Съединени американски щати, Европа, Япония. И двете изследвания са извършени през октомври и ноември 2017 г.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР