ТО се намира в района на Пензенска област, Русия. На

...
ТО се намира в района на Пензенска област, Русия. На
Коментари Харесай

Ужасяващ Чупакабра, изсмукващ кръвта, се появи на неочаквано място

" Търговско отделение се намира в региона на Пензенска област, Русия. На територията, обхващаща селата Любатино, Константиновка, Загоскино и други в същия регион. Както е станало известно на откриватели на аномални феномени, някой е нападал добитък през нощта, изпивал е кръвта и... е изчезвал ", написа в мрежата откривателят на паранормални явления философът Сергей Волков, представен от международните издания

Първите съобщения за странни случаи, настъпили в частните дворове на жителите в Пензенска област, се появиха през втората половина на септември. Неизвестно същество атакува животните и пие кръвта им. Чудовището е наричано " Сурска Чупакабра " по аналогия с полумитичното създание Чупакабра, което безуспешно се опитват да хванат в Южна Америка.



На 14 октомври група изследователи начело с Сергей Волков са пристигнали на мястото на събитията.

Според участниците, всичко, за което са говорили свидетелите, се е потвърдило. В същото време изследователите открили нови следи от неизвестен произход под формата на три ивици върху дърво, отчетливо наподобяващи нокти.



" Размерите и очевидната форма на две мощни лапи, напомнящи по някаква причина, според всички, на кенгуру и странно поведение (умъртвяването на повече от десет заека, от които само един е изяден на две трети, на два им е изпита кръвта, а на останалите са им счупени костите и скелета), говорят за странно същество, което живее в този район ", пише Сергей Волков.



Установено е, че следите на чудовището във всички случаи водят до близък водоем и след това изчезват. В момента се събират факти. Според Сергей Волков, има повече от 12 хипотези за това, на което са се натъкнали изследователите, включително доста екзотични. Бил е съставен и екстрасензорен фоторобот на съществото.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР