То на хората им писна. Те го говориха, говориха... Идва

...
То на хората им писна. Те го говориха, говориха... Идва
Коментари Харесай

Цитат на деня: Идва оня индианец и ни обяснява все едно сме някакви абсолютни туземци

" То на хората им писна. Те го приказваха, приказваха... Идва оня индианец - шефът на съдиите, дето сме назначили, и ни изяснява за съдийството все едно ние сме в първобитно-общинния строй или сме някакви безспорни туземци ".

С тези думи в изявление за " Тема спорт " членът на изпълнителния комитет на Българския футболен съюз Наско Сираков разяснява работата на испанеца Марк Бата, който прави оценка българските футболни съдии.

" Вижда се, че изгода от този вид няма никаква. Идва тук веднъж на три месеца. И каква работа ще ни свърши? Май единствено си прибира заплатата. Това ще е първото нещо, което ще му кажа на Боби Михайлов, като го видя. Нямам визия (кой му гласоподава заплатата), може и Изпълкомът да му я е дал своя вот, не помня. При всички положения това е било направено с положителни усеща и положителни пожелания. Той е бил предназначен да помогне на съдийството ", продължи някогашният изпълнителен шеф на " Левски ".

" Но виждаме, че той грам не е оказал помощ на съдийството. С изключение, че може би ги е вкарал във физическа форма, тъй като преди имаше по-дебели рефери. Сега, тъй като дисциплината е затегната, такива няма. Но не виждам никаква изгода от този вид. Плюс това не виждам и нито един български арбитър, който да свири сериозен мач в Европа. А тъкмо това е показателно. А той какъв брой години направи в България? Минаха към този момент две ", добави Сираков.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР