То е за това, че в периода от 02 до

...
То е за това, че в периода от 02 до
Коментари Харесай

Здравословните Проблеми Не Го Отърваха! Много Лоши Новини За Бенчев

То е за това, че в интервала от 02 до 05.08. 2018 година, в Истанбул, е спомогнато на разположение, направило закононарушение, да бъде осуетено по отношение на него наказателно гонене, без да е имало съглашение с това лице преди да е направило самото закононарушение.

Става дума за закононарушение по чл.294 ал.І от Наказателен кодекс, за което законодателят е планувал наказване " отнемане от независимост " до 5 години.

Разследването се организира от следователи под надзора на екип от районни прокурори. Те организират разпити на голям брой очевидци, в това число и такива пред арбитър. Изготвени са интернационалните следствени поръчки, с които са изискани публични документи от Турция и Гърция, изискани са информации от Граничен контролно-пропусквателен пункт, подхванати са и други, относими към предмета на следствие, процесуални дейности, се споделя още в известието.

В момента обаче Бенчев се намира в частна болница в тежко положение, което се влошило след претърпяния стрес, разгласи синът му. Той обаче отхвърли да каже къде тъкмо е настанен татко му, тъй като не желал медиите да го тормозят в допълнение.

По-рано самият предприемач, станал прочут със своя поръчков " Ролс-Ройс ", съобщи, че няма по какъв начин да е укривал Митьо Очите, тъй като хотелът в Истанбул не е негов, а и даже не знаел, че го търсят.

Вчера групата на Българска социалистическа партия в Общинския съвет на Бургас разгласи в декларация, че той към този момент не я съставлява, с което на процедура го изключи. За да напусне обаче той мястото си на общински консултант, би трябвало персонално да подаде оставка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР