То е фатално и обгърнато в мистика. Почти няма човек,

...
То е фатално и обгърнато в мистика. Почти няма човек,
Коментари Харесай

Повярвай в късмета си на 13-ти август

То е съдбовно и обхванато в мистичност. Почти няма човек, който да се отнася към него с равнодушие. Това е сакралното число 13. Някои нации смятат, че носи злощастие и го свързват с дявола. Поради тази причина в доста небостъргачи по света от листата се отстранява 13-ия етаж. Същото се практикува с пистите на летищата и стаите в лечебните заведения. В редица азиатски страни цифрата 13 се счита за щастливо и даже се заплаща с цел да участва в номерата на мобилните телефони.

Обективно видяно е въпрос на избор каква символика ще се придаде на това предизвикващо спорни усеща число. Възможност да разберете какво ви носи то е 65-ти тираж на Спорт Тото, който ще се организира в четвъртък, на 13 август. В най-популярната измежду игрите на тотализатора - " 6 от 49 " джакпотът продължава стремглаво да пораства и се планува да доближи до 3 500 000 лв.. Финансовото положение на някой щастливец може да се усъвършенства с вълнуващата сума от 970 000 лв. в играта " 6 от 42 ". Кандидатите за тото милионери могат да опитат шанса си и в играта " Тото 2 - Зодиак ", тъй като джакпотът в нея доближава до 3 000 000 лв.. Популярната с най-ниска цена за индивидуален залог " Тото Джокер " се чака да зарадва някой с 50 000 лв..



В случай, че шансът ви не проработи не бързайте да се отчайвате. В 66-ти тираж, на 16 август, в неделя почитателите на играта " 6 от 49 " ги чака една извънредно приятна изненада. Един от тях, посредством чоп, ще се снабди с чисто нов автомобил Jaguar Е-Pace. Изненадите не стопират, тъй като тези дни се чака да излезе и най-новата моментна лотарийна игра на Спорт Тото. За детайлности следете новините на www.toto.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР