То бива да подчертаеш предимствата си, бива да коригираш недостатък,

...
То бива да подчертаеш предимствата си, бива да коригираш недостатък,
Коментари Харесай

Преди да се обезобрази с лоените джуки: Няма да повярвате как е изглеждала Виктория от "Ергенът"!

То бива да подчертаеш преимуществата си, бива да коригираш минус, бива да се разкрасиш, само че по никакъв начин не трябва да се обезобразиш. Че и да си платиш за това... Поредната, която го е направила обаче, е Виктория Асенова, позната просто като Цър-Пър от " Ергенът ".

Лоените джуки на Викито отвратиха феновете още в първия миг, в който я видяха на екран. И не, тъй като са огромни, не - има доста девойки и дами с сходни. Просто лицето на Виктория е толкоз малко и едва, самата тя е ужасно кльощава, че тези бърни стоят неестествено, да не кажем чудовищно.

Асенова се е постарала да почисти всички свои остарели фотоси от нета, само че въпреки всичко се откриха фрагменти, на които се вижда по какъв начин е изглеждала тя преди към две-три години. Преди да сложи цялата тази тлъстина в устата си.

Е, ами няма по какъв начин да го крием - на нас персонално тя ни харесва доста повече преди. Да, може и да не е Моника Белучи в лице, само че най-малко е изглеждала в пъти по-нежно и симпатично. А в този момент, в случай че сте забелязали (а в случай че не сте, се вгледайте в езика на тялото) даже Алек Младенов едвам я целува.

Да, ергенът извършва напътствията на сценаристите в слушалката, само че по ръцете му, тялото му и всичко останало си проличава, че имитираните " пристрастености " с нея са му даже неприятни.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алек Младенов Цър Пър джуки Ергенът Виктория Асенова Цър Пър от Ергенът
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР