То беше многократно отлагано, тъй като САЩ и ОАЕ се

...
То беше многократно отлагано, тъй като САЩ и ОАЕ се
Коментари Харесай

Гласуването в Съвета за сигурност на ООН относно помощта за Газа отново се забави заради преговорите със САЩ за прекратяване на огъня

То беше неведнъж отлагано, защото Съединени американски щати и ОАЕ се борят да реализират единодушие по отношение на езика, призоваващ за преустановяване на военните дейности, и предлагането Организация на обединените нации да има следим помощта в.

„ Все още работим върху модалностите на резолюцията “, сподели представителят на Съвета за национална сигурност на Съединени американски щати Джон Кърби във вторник следобяд, когато гласуването към момента трябваше да продължете по-късно същия ден.

Той добави: „ За нас е значимо останалият свят да разбере какво е заложено тук и какво направи Хамас на 7 октомври и по какъв начин Израел има право да се пази против тях закани. "

Натискът върху Съединени американски щати да поддържат преустановяване на огъня нараства след интернационалното наказание на цивилните жертви в Газа.

Депутатът Лейла Моран се тревожи, че фамилията, хванато в капан в църквата в Газа, няма да оцелее една седмица преди Коледа

Папа Франциск осъжда смъртните случаи в Газа

Проекторезолюцията изисква Израел и Хамас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР