ТО – Генерал Тошево при Районна прокуратура-Добрич предаде на съд

...
ТО – Генерал Тошево при Районна прокуратура-Добрич предаде на съд
Коментари Харесай

46-годишен мъж от Генерал Тошево ще бъде съден за закана с убийство, телесна повреда на младеж от града, хулиганство и увреждане на чужда собственост

ТО – Генерал Тошево при Районна прокуратура-Добрич съобщи на съд 46-годишния Б.Б., който нападнал собствен съгражданин, нанесъл му лека телесна щета, заканил се да го убие и увредил автомобила на момчето, като по този начин направил на публично място непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото. Мъжът е притеглен като обвинен за четири закононарушения – по член 131, алинея 1, т. 12, член 144, алинея 1, член 216, алинея 1, прочие 2 и член 325, алинея 1 от Наказателен кодекс.

На 28 септември 2021 година, към 17,00 часа, потърпевшият отишъл дружно със собствен другар в градския парк в гр. Генерал Тошево и паркирал автомобила си на алея първоначално му, малко настрана от обособения паркинг. Там имало и други коли. На известно разстояние, само че в тревните площи, бил спрял автомобила си и обвиненият. Въпреки че също бил погрешно паркирал, Б.Б. си разрешил да направи забележка на пристигналите младежи. Пострадалият му отвърнал, че и той е нарушил разпоредбите и не взел под внимание забележката.

От репликата обвиненият се ядосал и се спуснал към младия мъж с думите: „ Сега ще го убия този! “. Хванал го за врата и почнал да го души, като го изблъскал до вратата на автомобила му и го притискал към нея, продължавайки да го заплашва. Поради това, че дейностите му били неочаквани и изцяло непредвидени, а и превъзхождал по физика потърпевшия, младежът изобщо не съумял да реагира, да се отбранява или да отблъсне нападателя от себе си. След намесата на очевидци, 46-годишният Б.Б. пуснал своя конкурент и го оставил. Момчето побързало да се качи в автомобила си.

Последвала нова вълна на експанзия, само че защото вратите на МПС-то били заключени, обвиненият почнал да блъска по тях. Успял да огъне ламарината на шофьорската врата, след което се отдалечил и оставил младия мъж. Той бил доста изплашен от случилото се и подал сигнал в полицията.

Б.Б. не е престъпно проявен, нито осъждан. Същият заема управителна служба в Отдел „ Закрила на детето “ в град Генерал Тошево и е общински консултант в града.

След внасянето на обвинителен акт по делото следва то да бъде планувано за разглеждане в Районния съд.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР