Тийнсензацията Тита е имала сериозен здравословен проблем, за който ще

...
Тийнсензацията Тита е имала сериозен здравословен проблем, за който ще
Коментари Харесай

Стрес докарал Тита до операция! Тийнсензацията се възстановява половин година

Тийнсензацията Тита е имала сериозен здравословен проблем, за който ще си спомня цялостен живот, разбра HotArena.

Малко откакто завършва X Factor – форматът, който я прави известна, надарената ученичка изживява най-трудния интервал в досегашния си живот. Въпреки че едвам на 18 години, чаровната русокоска се сблъсква със обстановка, от която и до през днешния ден вади заключения за себе си.

Имах здравословни проблеми и си видях живота като на лента. От срес ми се появи киста. Беше доста огромна. Не бях лежала в никакъв случай преди този момент в болница. Правиха ми интервенция, след което се възстановявах много дълго – близо шест месеца “, споделя Христина.

И прибавя, че музиката е найната осъществена фантазия.

„ Винаги съм мечтала да върша това, което върша сега, само че човек в никакъв случай не си дава сметка за фантазиите, до момента в който не му се случат. Заедно със славата и всичко позитивно постоянно има и нещо отрицателно, което човек не планува “ .

Звездата на Тита изгрява в същата година, в която и на Гери-Никол. Но тогава певицата на Криско получава здравословния си проблем и стъпва на сцената със забавяне от цели две години, писа „ Шоу “.

Тита отхвърля за следващ път да имат дрязги с Гери-Никол . Признава, че се виждат по-рядко от преди, защото имат разнообразни кръгове от другари. „ А и аз съм малко по-консервативна. Но тя ме поздравява постоянно, когато излезе моя нова ария, аз също й пиша непрекъснато “, споделя още изпълнителката на „ Антилопа “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР