Тийнейджърка в Русия мечтае да стане човешка кукла Барби още

...
Тийнейджърка в Русия мечтае да стане човешка кукла Барби още
Коментари Харесай

Млада рускиня: Искам да съм човешко Барби, но гърдите и дупето ми са истински СНИМКИ

Тийнейджърка в Русия мечтае да стане човешка кукла Барби още от детската градина. 18-годишната Тала Котова споделя, че високите токове и гримът са част от живота ѝ откогато е малко момиченце.

Тала е безапелационна, че се е подлагала единствено на една пластична интервенция.


Съобщава се, че момичето е напуснало учебно заведение, тъй като то ѝ пречело да купонясва хубавичко. Просто не можело да се забавлява цяла нощ, а на идващия ден да върви на уроците.

"Няма проблем. Все в миналото ще ги взема тези изпити. В момента се концентрирам върху личностното ми развиване ", споделя тя.


По думите на Тала, тя знае за злобарите, които непрекъснато подлагат на критика метода ѝ на живот, да си купува каквото си изиска, когато си изиска, и да прави каквото си желае.

"Много девойки желаят да са като мен, а са видели единствено 10% от живота ми. Аз си закупувам единствено най-хубавите гримове. Ходя на солариум и фитнес всеки втори ден. Обичам да си почивам със жанр. Да вечерям на открито, да пътувам и да провеждам Барби празненства ", споделя Тала.

Тя признава, че избира заведенията за хранене пред нощните клубове, като всичките ѝ разноски се заплащат от нейните родители.

Тя обаче не желае да разкрива елементи за бизнеса на своите мама и баща, единствено споделя, че те се занимават с недвижимо имущество.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР