Tийнейджърка уби глухата си майка и след това подпали къщата,

...
Tийнейджърка уби глухата си майка и след това подпали къщата,
Коментари Харесай

Tийнейджърка yби майка си и запали къщата, за да унищожи доказателствата

Tийнейджърка умъртви глухата си майка и по-късно подпали къщата, в която са живели, заяви английският в. „ Индипендънт”. Трагедията се разиграла в щата Илинойс, съобщи Нова Телевизия.

След като направило закононарушението, 15-годишното момиче написало прощално известие на майка си във Фейсбук, наричайки я „ най-хубавата ми приятелка”. Полицията твърди, че във съдбовната нощ Анна Шрьодер лежала с револвер 0.38 диаметър и чакала майка си Пеги да се прибере от работа. Ученичката помолила 53-годишната жена да закрие лицето си с забрадка и я застреляла в главата в дневната, твърди локалният в. „ Соук Вали”. След това Анна написала есемес на своя другарка, обяснила й какво е направила и й изпратила фотография на тялото.

Детектив Дейвид Молина, който провеждал разпитите на двете девойки, показва, че те пробвали да почистят кръвта от килима и да реалокират тялото в спалнята. На идващия ден боядисали косите си и почнали подготовка за бягство. Запалили къщата, с цел да унищожат доказателствата, и скрили револвера и телефона на Анна в близкото гробище. А Анна написала трогателно известие на майка си в обществените мрежи: „ Не знам дали можеш да ме видиш в този миг, само че желая да знаеш, че ти беше най-хубавият ми другар. Имаше толкоз доста неща, които желаех да ти кажа. Невинаги бях добра щерка и скърбя. Много те обичам, мамо”.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР