Тийнейджърка, която е оцеляла след ужасяваща автомобилна катастрофа, при която

...
Тийнейджърка, която е оцеляла след ужасяваща автомобилна катастрофа, при която
Коментари Харесай

Тийнейджърка, която е претърпяла странен инцидент, след като е видяла как приятелят й целува друго момиче, намира нова любов

Тийнейджърка, която е оживяла след ужасяваща автомобилна злополука, при която е изгубила единия си крайник, откакто е видяла по какъв начин тогавашният й другар целува друго момиче, още веднъж е намерила любовта.

Кенеди Литълдайк, в този момент на 19 години, беше с разрушено сърце, откакто видя някогашния си да целува някой различен, а по време на случая двойката преживяваше разлъка, която съгласно нея я караше да се усеща като „ руина “. На 22 май 2021 година тя кара с двама другари, Накия Молина и Якоб Расмусен, с цел да отиде да види залеза, когато стартира да плаче и губи надзор над колата си.

Колата се отклони от пътя, обърнал се и почнал да се търкаля, което значи, че младежите, които не са били с колани, са били изхвърлени от автомобила. Всички бяха съществено ранени, само че до момента в който Накия и Джейкъб по-късно се възвърнаха изцяло, Кенеди получи пострадвания, изменящи живота.

Тя беше изхвърлена на 30 фута във въздуха и остана да виси на електропровод. Тийнейджърката от Бърли, Айда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР