Тийнейджърка във Флорида, която беше ударена от мълния, докато ловуваше с баща си, почина

...
Тийнейджърка, която беше ударена от мълния, докато ловуваше с баща
Коментари Харесай

Тийнейджърка, която беше ударена от мълния, докато ловуваше с баща си тази седмица, почина в четвъртък, съобщиха официални лица.

Бейли Холбрук, на 16 години, и баща й са били ударени, след като мълния е ударила дърво във вторник късно следобед, съобщиха от офиса на шерифа на окръг Пътнам. Бащата на Холбрук изгубил съзнание. Когато се събуди, Холбрук не дишаше и беше в критично състояние.

Той се обади на 911 и започна да прави CPR, когато персоналът за спешна помощ реагира, казаха служители. Тийнейджърът е откаран по спешност в болница за допълнително лечение.

„Тя се доказа като боец ​​и нашите молитви се простират към нея, нейното семейство и приятели“, написа офисът на шерифа в публикация във Facebook в сряда.

Баптистката църква „Тринити“ публикува в социалните медии в четвъртък след смъртта на тийнейджъра.

Холбрук е бил мажоретка в университета, съобщи филиалът на CBS WJAX-TV. На молитвен митинг в сряда приятели, съотборници и семейство описаха Холбрук като весел човек с усмивка, която можеше да озари стая. Те казаха, че тийнейджърът обичал да ловува, лови риба и да е на открито.

Офисът на шерифа на окръг Пътнам отбеляза, че тази седмица е имало увеличение на светкавиците в района.

„Бурите могат да настъпят бързо и мълнии могат да ударят на разстояние до 10 мили от всякакви валежи“, предупреди офисът на шерифа.

Записите показват, че около 20 души загиват при удари на мълнии в цялата страна всяка година, докато стотици други са ранени, според Националната администрация за океаните и атмосферата. От 19 смъртни случая, съобщени до септември миналата година във връзка с удари от мълния, четири са докладвани във Флорида.

През април капитан на лодка беше убит при удар от мълния, която удари кораба му край централното крайбрежие на Флорида близо до Орландо.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР