Тийнейджърка, хваната в капан под преобърнала се гумена лодка и

...
Тийнейджърка, хваната в капан под преобърнала се гумена лодка и
Коментари Харесай

Смърт на неохраняеми плажове във Великобритания

Тийнейджърка, хваната в капан под преобърнала се гумена лодка и мъж, изваден от морето край неохраняемите крайбрежия на Корнуел, са умряли , оповестиха от полицията, представена от Би Би Си.

Момичето е влезнало в морето с още трима души, които оцеляха, откакто надуваемата им лодка се е преобърнала в региона на Padstow по-рано през днешния ден. При обособена избавителна акция третият мъж бе изваден от морето от избавителната работа RNLI.

Двата смъртни случая са измежду множеството произшествия, докладвани от незабавните служби след отслабването на ограничаващите ограничения във Англия. Момичето е умряло, откакто е било превозено в болница, а мъжът, който се е борил във водата в залива Трерян е разгласен за мъртъв на мястото на събитието.

Стив Ингланд - сърфист, който е станал очевидец на случая и е оказал помощ за ваденето на потърпевшите от морето съобщи пред Би Би Си, ч е са били безпомощни, до момента в който са чакали хеликоптера на бреговата защита.

" Ако имахме избавител на плажа, щяхме да стигнем до жертвите в границите на две минути, само че трябваше да изчакаме 20 минути ", сподели той. От RNLI обявиха, че се записват скок на незабавните позвънявания, откогато поради ковид са съкратили чиновници.

Изявлението на службата гласи: „ Продължаваме да вършим всичко допустимо, с цел да стартираме пълноценна работа най-скоро. Но това би трябвало да е безвредно за нашите спасители и обществеността, когато рискът, до момента в който коронавирусът към момента е доста действителна опасност ".

В момента службата възнамерява да охранява 70 плажа това лято, а не нормалните си 250.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР