Тийнейджърка е излекувано от рядко и сложно медицинско състояние след

...
Тийнейджърка е излекувано от рядко и сложно медицинско състояние след
Коментари Харесай

Момиче, 13, излекувано от рядко заболяване, което кара ръката да се подува, след „първо в света“ лечение

Тийнейджърка е излекувано от рядко и комплицирано здравно положение по-късно, което лекарите нарекоха „ първо в света “ лекуване.

Кай Сюе, на 13 години, от Брадфорд, Западен Йоркшир, е един от единствено 21 регистрирани в международен мащаб случая на заболяване на лимфната система, наречено синдром на Уайлд. Тя също страда от тежък хилозен асцит, при който лимфната течност се събира в пространства в корема. След години на опити да откри лек за последното, в това число хвърчене до Китай за лекуване, Кай беше ориентиран към Кралската университетска болница Стоук в Стоук он Трент.

Болницата извърши „ първо в света " лекуване, при което лекарите блокираха и поправиха приключване в черния й дроб и на Кай беше разрешено да се прибере у дома пет седмици по-късно. Майка й, Нинг Чен, сподели: „ Кай се роди с необикновена лимфна система и лявата й ръка беше доста подута. През цялото й детство ние бяхме под грижите на редица разнообразни лечебни заведения, с цел да се опитаме да разберем какъв е казусът, само че никой не знаеше пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР