Тийнейджъри вдигнаха скандал пред входа на Спешен център – Дупница,

...
Тийнейджъри вдигнаха скандал пред входа на Спешен център – Дупница,
Коментари Харесай

Четвъртокласник попадна в спешното след пиянски запой

Тийнейджъри подвигнаха скандал пред входа на Спешен център – Дупница, до момента в който лекарите преглеждат пияното им 12-годишно приятелче. Четвъртокласникът бил докаран в Спешен център измежду нощ от родителите си, написа struma.bg. Детето лъхало на алкохол и буйствало. Дежурният екип незабавно реагирал с реанимационни дейности. Докато те се опитвали да оказват помощ на момчето, негови по-големи другари, с които детето пило алкохол, се пробвали да влязат вътре, само че не били позволени от личния състав. Това довело до словесни нападки от страна на младежите против дежурния екип. Не се е стигнало обаче да се търси помощ от полицията.

Благодарение на съответните реанимационни дейности на медиците след към час положението му се подобрило и родителите му го закарали у дома.

От Спешен център оповестиха, че възрастовата граница на пияни пациенти пада. Често при тях одобряват деца на възраст от 12 до 15 години.

Както “Струма” писа, на съвещание на Общински съвет в Дупница в петък беше признат докладът на Комисията за противообществени прояви на малолетни и малолетни. Тогава общинска съветничка от Българска социалистическа партия попита представителя на комисията: “Знаете ли, че дребни деца се събират в изоставени здания и пространства, знаете ли какво вършат там?”. Отговорът, който получи, е, че това е работа на Детска педагогическа стая към районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Дупница, комисията записва единствено наказаните за закононарушения деца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР