Тийнейджърът Донко Марков все още е ученик в музикалното училище

...
Тийнейджърът Донко Марков все още е ученик в музикалното училище
Коментари Харесай

Вижте кой ще спечели Гласът на България

Тийнейджърът Донко Марков към момента е възпитаник в музикалното учебно заведение във Варна
Галена е на път да означи втора победа на човек от тима си от общо две свои участия в „ Гласът на България ” досега.  Миналата година звездата от Смядово изведе до първото място в шоуто на Би Ти Ви националната певица Петя Панева. Сега се обрисува успеха да грабне дуетният сътрудник на Петя – Донко Марков. Той е единствено на 17 години, само че към този момент има обща ария с легендата на родната сцена Маргарита Хранова.

Тийнейджърът Донко Марков към момента е възпитаник в музикалното учебно заведение във Варна , чиято възпитаница е и победителката от предходния сезон на „ Гласът ” – Петя Панева. Момчето наподобява непретенциозно и с не доста огромни искания, само че все още е събрало най-внушителен почитател клуб измежду феновете на шоуто. Донко излезе на сцената на „ Гласът ” с национална ария, въпреки че учи в компетентност „ Поп и джаз пеене ”. На кастингите на мрачно той накара и четиримата треньори да извърнат столовете си, с цел да го изискат в своите тимове, само че тъкмо както Петя предходната година, момчето избра Галена. То към този момент се радва на четири пъти повече почитатели спрямо втория в класацията на излъчените досега реализатори в музикалното съревнование. Това демонстрира, че стига да се добере до финалите, най-вероятно ще победи, защото спечелилият се избира с гласовете на феновете.

Дали ще бъде на край, зависи от неговата треньорка Галена . Засега тя демонстрира мощна поддръжка към Донко и се чака да го пусне напред в шоуто, изключително като се има поради, че е национален артист. Известно е, че чалга звездата доста държи да се знае, че обича родния фолклор. Освен това на фона на патриотичните настроения, които в последните години показва Би Ти Ви като медия, най-логично е музикалното шоу още веднъж да бъде извоювано от национален артист. Това ще бъде отлично допълнение към формати като „ Фермата ” и новото кулинарно шоу „ Вкусът на България ”, които промотират обич към родината. Самата публика на Би Ти Ви се обрисува като патриотично настроена, тъй че се чака всеобщо гласоподаване за Донко, стига да продължи с фолклорните си изяви и да не се увлича в по-модерни течения.
 

По същия метод предходната година в „ Гласът ” още първоначално изпъкна дуетната партньорка на Марков – Петя.  След това двамата са се явявали на „ Пирин фолк ”, единствено че не като дует, а по настрана. Донко е сграбчил първата премия, а Панева се е класирала на второ място. За разлика от нея, 17-годишният възпитаник се изявява освен като фолклорен реализатор, само че и в региона на поп музиката. Момчето партнира на огромната Маргарита Хранова в една от новите й песни – „ Надежда ”, която бе показана пред аудитория предишния месец. Няма да е изненадващо, в случай че Хранова също удари едно рамо на младия си сътрудник. Нейната поддръжка сигурно ще разтопи сърцата на носталгично настроените фенове и в допълнение ще вдигне рейтинга на Донко.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР