Тийнейджър, за който се твърди, че е имал тайна сексуална

...
Тийнейджър, за който се твърди, че е имал тайна сексуална
Коментари Харесай

Ученик разказа как бил изнасилен от 53-годишната си учителка

Тийнейджър, за който се твърди, че е имал загадка полова връзка с учителката си, съобщи пред съда, че дамата "обичала да мисли за себе си като за уличница ".

Миналата седмица завърши делото против 53-годишната Дебора Лау, която бе упрекната в полови връзки с момчето, което по това време било 15-годишно.

Двамата правили секс в продължение на 2 години, в това число и в дома на подсъдимата. Интимните връзки сред Дебора Лоу и младежът траяли от 2014 до 2016 година, само че за тях станало ясно чак през 2017 година, когато преподавателката била задържана, написа DailyStar.



Младежът разказва връзката си с старата учителка, като "фантазия, която всяко момче има по време на ученическите си години ".

По време на разпита на момчето, полицията го попита дали инцидентно не е бил изнасилен, той отговори, че заради своята млада възраст не могъл да устои полово на учителката.



Според него всичко почнало с флирт, след който той и учителката си разменили телефонните номера. Тогава двамата правили секс по телефона, само че пристрастеността се разпалила дотам, че тя го поканила в дома си.

"Тя ме посрещна с разкопчана блуза и от деколтето й можеха да се видят голите ѝ гърди. Отидохме в спалнята ѝ и се целунахме, а по-късно тя стартира да прави секс с мен ", споделя младежът.



Тогава Лоу поискала от момчето да я хване за косата, като тази неучтивост наподобява мощно я възбудила и тя се хвърлила върху него, започвайки буен секс. Учителката одрала с нокти гърба на момчето, като следите от кръв останали даже по леглото.

Тя обича да мисли за себе си като за уличница. Харесваше ѝ да я назовавам мръсница, курва и уличница, изключително в спалнята, до момента в който вършим секс ",, описа момчето в правосъдната зала.

На идващия ден 15-годишният възпитаник се почувствал неловко и депресиран, само че Лоу още веднъж почнала да флиртува и по-късно неведнъж предизвикала младежа да вършат секс.



"Тогава бях на 15 години и бях доста разчувствуван и прочувствен. Да правиш секс с преподавател е фантазия за всеки ", прибавя той.

Дебора Лоу бе наказана за две закононарушения: за съблазняване на малолетен и за корист с доверие. Процесът по случая на изнасиления от 53-годишна учителка младеж към момента продължава, до момента в който Лоу е в пандиза.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР