Тийнейджър успя да сподели подробности за убийството си с полицията,

...
Тийнейджър успя да сподели подробности за убийството си с полицията,
Коментари Харесай

Случай с убийство по Канал 4: Тийнейджър, подмамен до смърт в „капан за мед“, преди да използва последните думи, за да хвърли в затвора убийци

Тийнейджър съумя да показа детайлности за убийството си с полицията, откакто беше подведен да почине в ликвидиране „ капан за мед “.

17-годишният Lyrico Steede е бил намушкан 18 пъти след среща с 15-годишно момиче, с което се е срещнал в Instagram и Snapchat. Тя го примами в парк в Булуел, Нотингамшър, на 13 февруари 2018 година, където четиримата му нападатели инсценираха грабеж и го преследваха, преди да подхващат гневна офанзива с нож.

Тази вечер поредицата на Channel 4 Murder Case: The Цифрови детективи наблюдава по какъв начин полицията в Нотингамшир употребява революционни цифрови техники, с цел да разкрие убийството на Лирико, откакто предсмъртното му изказване беше уловено на фрагменти от телесна камера. То демонстрира, че чиновниците употребяват онлайн и телефонни отпечатъци, с цел да проследят виновниците.

Камера, инсталирана към униформата на служител на реда, опитващ се да помогне на Лирико, записа предсмъртната му декларация. Можеше да се чуе Лирико да споделя: „ Ще умра “. Докато други чиновници п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР