Тийнейджър, уловен в отвратително вирусно видео, за което се твърди,

...
Тийнейджър, уловен в отвратително вирусно видео, за което се твърди,
Коментари Харесай

Тийнейджър, уловен в отвратително вирусно видео „шамар на учител“, сега е изправен пред обвинения в отвличане като възрастен

Тийнейджър, уловен в непоносимо вирусно видео, за което се твърди, че удря пестник на учителката си, в този момент е изправен пред обвинявания за хипотетично похищение и нахлуване против държавен чиновник.

Акуавис Хикман, 17-годишен, възпитаник в гимназията Паркланд в Уинстън-Сейлъм, Северна Каролина, е упрекнат като възрастен, откакто беше упрекнат в нахлуване на двама от своите учители, споделиха окръжните прокурори на окръг Форсайт в изказване. По време на първия случай, който не беше сниман, се твърди, че той е нападнал преподавател в учебното заведение през февруари.

Миналия месец той беше забелязан във вирусно видео, което го демонстрира по какъв начин удря два пъти учителка, до момента в който тя седеше на бюрото си, съгласно управляващите. По време на офанзивата, осъществена на 15 април, учителят може да бъде чут да пита ученика дали счита, че първата стачка я е засегнала.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

„ Мислите ли, че повлия ли ме по някакъв метод?' Хикман отговори: „ Искаш ли да те ударя още веднъж? “

„ Не желая “, споделя учителят, до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР