Тийнейджър снима духа на удавeно дете в колата си … 15-годишната

...
Тийнейджър снима духа на удавeно дете в колата си …
15-годишната
Коментари Харесай

Тийнейджър снима духа на удавeно дете в колата си




Тийнейджър снима духа на удавeно дете в колата си … 15-годишната Троя Ванс от Ню Карлисъл, Охайо (New Carlisle, Ohio), има занимание да прави фотоси (Zona666.com). Троя снимал своята кола Форд, по здрач, при залез слънце, на фона на малко езеро. Момчето направило няколко фотоси на колата си начело и в профил. Когато по-късно почнал да еазглежда фотосите, видял в една от фотосите, директно зад предното стъкло, ясно неясно сиво човешко лице. Трой е сигурен, че това е лицето на фантом или по-точно на момче, което се е удавило през 90-те години на предишния век в езерото.



В друга фотография на Форд-а, направена същата вечер, не се вижда лице, тъй че това несъмнено не е физически обект, който е бил зад стъклото. Четете още: За призраци, полтъргайсти и още … с паранормалния откривател Алексей Евтушенко



Също по този начин, на това място, съгласно Троя, въобще няма сходни обекти и появяването на това лице не може да бъде обяснено с образна заблуда.



Момчето е несъмнено, че е снимало фантом. Опитал се да потърси в архивите вести за хора, които са умряли на това място. Намерил записка от началото на 90-те години за момче, което се удавило в това езеро. Това събитие мощно повлияло на живота на Троя. Сега той носи със себе си специфична “кутия за духове ” в колата си, която може да улови паранормална интензивност на радиочестотите. Да заглуши фоновия звук и да разкрие по този начин наречения “бял звук ”, който откривателите на аномални явления смятат за призраци.



Един ден, Троя чул необичайно ръмжене в колата, а по-късно неразбираемия шепот на някого. Освен това, момчето видяло тъмна сянка, в непосредствена непосредственост до Форд-а. Троя споделя: “Не знам за какво привличам призраците … Може би, някак си са свързани с мен или с колата ми. Купих “кутия за духове ”, тъй като в действителност желая да се свържа с това удавено малко момче. Случват се и други странни неща. Например, един път в колата се появи остра миризма на женски парфюм. ” Троя е сигурен, че рано или късно ше направи контакт с призраците, които го “преследват “.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР