Тийнейджър рани шестима души, петима от които непълнолетни, след като

...
Тийнейджър рани шестима души, петима от които непълнолетни, след като
Коментари Харесай

Тийнейджър атакува с брадва руско училище

Тийнейджър рани шестима души, петима от които малолетни, откакто нападна учебно заведение в град Улан-Уде, размахвайки секира. Този случай идва дни, откакто в друго съветско учебно заведение с нож бяха ранени 15 деца.

Според следствието нападателят атакувал класна стая, в която учениците са били на възраст 12-13 година Самият той е на 15 или 16 година

Освен това младежът провокирал пожар като употребявал бутилка със запалителна течност - коктейл „ Молотов “, преди да скочи през прозореца.

Улан-Уде се намира покрай границата на Русия с Монголия.

В резултата на нападението са ранени пет деца и преподавател. Нападателят е работил самичък и сега е настанен в болница, откакто направил опит за самоубийство.

Доктори от градската болница показват, че едно от потърпевшите деца – 11-годишно момиче, е в „ изключително тежко положение “, откакто е получило пострадвания по главата. На друго момиче се наложило да бъдат ампутирани два пръста, откакто били съвсем отрязани от нападателя.

Во всех школах Бурятии усилены меры сигурности след това набези в Улан-Удэ https://t.co/klWSDI6mAT pic.twitter.com/29uTm4d9AC
— RT на русском (@RT_russian) 19 януари 2018 година
Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР