Тийнейджър, починал след съдебна битка на NHS за лечение, разрешено да бъде назоваван

...
Изображение: Родителите на Судикша Тирумалеш, Ревати Малеш Тирумалеш (вляво), Тирумалеш
Коментари Харесай

Изображение: Родителите на Судикша Тирумалеш, Ревати Малеш Тирумалеш (вляво), Тирумалеш Челамал Хемачандран (в средата) и братът на Судикша, Варшан Челамал Тирумалеш

Той добави : „Ние търсим справедливост за Судикша днес и за други в нейното положение.

„Никога не сме искали отмъщение, ние просто искаме справедливост и да можем да разкажем нашата история и историята на Судикша“, добави той .

„Искаме да благодарим на практикуващите лекари, които дадоха всичко от себе си за Sudiksha. На тези няколко клиницисти, които изглеждаха само загрижени за смъртта на Судикша, ние ви прощаваме."

Прочетете повече от Sky News:
Футболният клуб е „опустошен" от смъртта на играча
Издирват се трима мъже заради кражба с взлом в дома на Рахийм Стерлинг
Затваряния на Wilko: Пълен и окончателен списък на магазините, които трябва да бъдат затворени завинаги

Спор относно тайната на съдебната битка

Бруно Куинтавале, представляващ родителите на г-жа Тирумалеш Тирумалеш Chellamal Hemachandran и Revathi Malesh Thirumalesh казаха, че са въведени „много широкообхватни“ ограничения, които означават, че не могат да обсъждат нейния случай насаме – дори с приятели.

„Има много сериозни проблеми, които са предизвика много обществено безпокойство", каза той. „Общественото безпокойство не е подпомогнато от продължаването на секретността около производството."

Адвокатът по-късно каза, че г-жа Тирумалеш е искала „всички да знаят какво се случва“ докато тя имаше „усещане за безсилие“.

„Тя отчаяно лежи в леглото, едва може да говори, не може да се движи и хората вземат решения за нея – без да зачитат нейните желания“, добави той.< /p>

Виктория Бътлър-Коул KC, от NHS Trust, каза, че органът „няма възражения“ покойната тийнейджърка или нейните родители да бъдат посочени имената.

Адвокатът каза, че може да е имало „неразбиране“ на обхвата на ограниченията, което според нея означава, че хората нямат право да идентифицират г-жа Тирумалеш като лицето „във връзка с производството“.

„Би било нелепо да има заповед, която забраниха напълно да говорите за член на семейството“, каза тя, добавяйки, че е „жалко, че родителите не са уведомени за това по-рано“.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР