Тийнейджър от Охайо, за когото беше съобщено, че е изчезнал

...
Тийнейджър от Охайо, за когото беше съобщено, че е изчезнал
Коментари Харесай

Изчезнал тийнейджър, открит мъртъв в езеро, след като „голяма група е видяна да бяга“, докато ченгета гъмжат от гори

Тийнейджър от Охайо, за който беше обявено, че е липсващ преди два дни, е открит мъртъв в езеро, настояват чиновници на шерифа на окръг Лорънс.

Шериф Джеф Лоулес удостовери, че трупът е на Шанън " Чейс " Сайзмор, 18, който е открит в езеро малко след 11 часа сутринта. Служителите на реда споделиха, че са получили позвъняване към 1 часа сутринта в неделя, съобщавайки за огромно събиране на младежи, които нелегално употребяват алкохол в зоната за отдих ORV край щатски път 650.

Жителите познават региона като мината Strip Mine. Когато виновните служители на реда дойдоха, тълпата се разпръсна и се скри в гориста околност, с цел да избяга от служителите на реда. Въпреки това, Шанън в никакъв случай не беше открита, отсам и отчетът за изчезнали хора - издирването стартира неотложно към час по-късно. Депутати на сцената разпитаха някои от присъстващите на празника за местонахождението на Шанън, на което те получиха смесени отговори. Някои присъстващи споделиха, че може да са чули напръскване на вода и е имало...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР