Тийнейджър от Минесота си мислеше, че е хванал голяма риба, но всъщност беше портфейл с 2000 долара. Той намери визитна картичка вътре и я върна на собственика - фермер от Айова, който я загуби една година по-рано.

...
Тийнейджър в Минесота лови риба със семейството си на езеро,
Коментари Харесай

Тийнейджър в Минесота лови риба със семейството си на езеро, когато нави портфейл.

Портфейлът беше пълен с $2000 в брой и беше пуснат в езерото година по-рано.

Тийнейджърът го върна на фермера от Айова, казвайки: „Ние наистина не работихме усилено за парите. Той го направи."

Един 14-годишен в Минесота, който се надяваше да хване някой луд, вкара нещо съвсем различно - и много по-ценно.

Конър Халса беше наскоро риболов на езерото на горите в северозападна Минесота със семейството си, когато влакното се опъна, WDAY-TV съобщи във вторник. „Мислех, че имам голяма риба, и закачих куката много силно“, каза той пред магазина.

Но когато нави улова и братовчед му го хвана, те разбраха, че не е риба изобщо, но портфейл, пълен с 2000 долара в брой.

„Братовчед ми Брандън отвори портфейла и той беше като... каза някои думи, които вероятно не трябва да казвате“, каза Халса пред WDAY, добавиха, че извадиха банкнотите и ги оставиха да изсъхнат.

В портфейла имаше и визитна картичка, така че семейството на Халса я използва, за да открие собственика: Джим Дени, фермер в Айова, който изпусна банкнота преди година, докато лових риба в същото езеро, което беше повече от 70 мили дълго и широко.

„Казвам ви какво, ако не го направих, ако хвана банкнотата в ръцете си. все още ми е трудно да повярвам“, каза Дени пред WDAY. Той пътува до Минесота, за да вземе портфейла и парите. Той също така подари на Халса направен по поръчка охладител и изведе семейството на тийнейджъра на вечеря.

Дени също предложи на Халса награда, но той не я приеме. „Ние наистина не работихме упорито за парите. Той го направи, така че това бяха неговите пари“, каза Халса.

Инцидентът напомня на друг любопитен улов, наскоро хванат от група риболовци във Флорида , включително кмета на Тампа Джейн Кастор.

Кастор беше на риболов със семейството си във Флорида Кийс през юли, когато те извадиха черен пакет, който се клатеше във водата и беше пълен с кокаин на стойност 1,1 милиона долара.< /p>

Този улов от 70 паунда обаче не беше върнат на собственика си.

Прочетете оригиналната статия в Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР