Тийнейджър от Исперих е катастрофирал с откраднат автомобил. Младежът не

...
Тийнейджър от Исперих е катастрофирал с откраднат автомобил. Младежът не
Коментари Харесай

Тийнейджър от Исперих се разби с крадена кола

Тийнейджър от Исперих е аварирал с откраднат автомобил. Младежът не е потърпевш, нанесени са материални вреди по две леки коли, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград.

Служители на Районното ръководство в Исперих са разкрили причинителя на злополука с откраднат автомобил, станала на 15 януари. Сигналът за блъсната кола е получен от 41-годишния й притежател. Тогава мъжът от Исперих е обяснил, че персоналният му автомобил, паркиран пред дом му, е ударен към 00.30 часа на 15 януари от незнаен лидер на " Фолксваген ".

При следствието на случая е открито, че " Фолксваген " -ът е откраднат и след произшествието зарязан наоколо до дома на 37-годишния му притежател.
свързани новини4331на 28.10.2021
От Дирекцията прецизират, че в хода на формираното досъдебно произвеждане и подхванатите оперативно-издирвателни дейности е открито, че малолетен /16-годишен/ младеж от Исперих е създател на незаконното действие.

Младежът се разхождал с другар, видели незаключения автомобил и решили да се поразходят. Второто момче не се качило в колата. До момента 16-годишният юноша, протегнал ръка на непозната благосъстоятелност, не се е водил на доклад при контрольор в Детска педагогическа стая.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР