Тийнейджър от град Бихач, в северозападната част на Босна и

...
Тийнейджър от град Бихач, в северозападната част на Босна и
Коментари Харесай

Тийнейджър заплаши с кървава баня училище в Босна и Херцеговина

" Тийнейджър от град Бихач, в северозападната част на Босна и Херцеговина, се закани да окървави Икономическата гимназия в града ", съобщи сръбското радио Б92.

Бившият ученик на учебното заведение Айдин Зулич написа в профила си в " Инстаграм ": Момчето, което умъртви девет души в Белград, е цар. Аз от дълго време приготвям да направя  нещо сходно в Икономическата гимназия в Бихач. Това ще бъде терористичен акт.

Местната полиция заяви, че младежът, изключен поради слаб триумф от учебното заведение, е задържан и предаден на правораздаването.

От гимназията в публично известие обявиха, че няма причина за суматоха. " Ние сигнализирахме съответните органи и им благодарим за свършената работа. Искаме да уверим нашите възпитаници и техните родители, че обстановката е под надзор и няма причина за безпокойствие ", показаха от просветителната институция.

Както към този момент екипът на писа, на 3 май 13-годишният Коста Кецманович простреля девет души в белградското главно учебно заведение " Владислав Рибникар ".

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР