Тийнейджър, който е използвал последните си £800, за да започне

...
Тийнейджър, който е използвал последните си £800, за да започне
Коментари Харесай

Тийнейджър използва последните си £800, за да започне бизнес с тениски и сега прави £100k на година

Тийнейджър, който е употребявал последните си £800, с цел да стартира бизнес с тениски, в този момент е " направил £100k " - след инцидентна обява в Instagram.

Фирмата Velocita на Томи Ролингс имаше дребен първичен триумф. Но когато инфлуенсър разгласява фотография, облечена в един от горнищата му, ориста му се промени. 19-годишният Томи споделя, че е продал хиляди тениски за една нощ.

Оттогава бизнесът му се развива все по-силно и в този момент има оборот от £100k, твърди той. Томи сподели: „ Направо полудя. Случи се толкоз бързо, че едвам съумях да го обработя. Просто видях парите да идват и продължих да работя настойчиво, с цел да ги подкрепям. Тази тениска стана доста известна. Правя ги в черно и бяло, обикновено и огромно, а в този момент и суичъри.

„ Изобщо не бях по модата. Наистина бях по колите. Просто носех елементарни облекла без марка, само че просто взех решение да го опитвам. “ Томи, който живее с родителите си, напусна автомобилната си работа през ноември 2022 година Той основа компания за облекла, тъй като видя подоб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР