Тийнейджър казва, че е била оставена в агония“ и рискува

...
Тийнейджър казва, че е била оставена в агония“ и рискува
Коментари Харесай

Тийнейджър остана на косъм от смъртта, след като получи кръвен съсирек, причинен от противозачатъчното хапче

Тийнейджър споделя, че е била оставена „ в мъка “ и рискува да почине, откакто получи кръвен съсирек, породен от противозачатъчното хапче.

Никол Ледбитър разви мощна болежка в гърба и видя, че единият крайник наподобява по-голям от другия седмица откакто стартира да приема комбинираното хапче на 17 години. Тя беше диагностицирана с дълбока венозна тромбоза на левия крайник и белодробна емболия в белите дробове, което може да е ще я убие, в случай че е чакала още дълго, с цел да потърси лекарска помощ.

Сега, три години по-късно, 20-годишната Никол желае да предизвести другите дами да бъдат наясно със признаците, тъй като тя не го е помислила би й се случило. „ Бях разгледала общите странични резултати и постоянно срещаните, само че не се замислих прекалено много за необикновените или редки странични резултати, защото в никакъв случай не съм предполагала, че иска ми се случат “, сподели тя.

" Бих призовал хората да обмислят рисковете от приемането на хапчето. Само тъй като някой, който познавате, го приема и е добре, т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР