Тийнейджър е задържан за причинена лека телесна повреда по хулигански

...
Тийнейджър е задържан за причинена лека телесна повреда по хулигански
Коментари Харесай

Тийнейджър преби момче, докато си купува закуска

Тийнейджър е арестуван за породена лека телесна щета по хулигански подбуди. Около 9 ч. в понеделник чиновниците на реда в Стамболийски реагирали на сигнал от тел. 112, че пред павилион за закуски 17-годишен нанесъл удари на по-малко момче. Потърпевшото дете е прегледано на място от екип на незабавна помощ и освободено за домашно лекуване. Криминално проявеният причинител е отведен за едно денонощие в полицейския арест. За формираното досъдебно произвеждане е известена Районна прокуратура – Пловдив.

59-годишен пловдивчанин е обвинен за нанесени вреди по непознат автомобил. Вчера по обяд, на улицата, мъжът се скарал със собствен по-млад комшия и строшил с дървена бухалка фар на колата му.

По-рано същия ден в Раковски шофьорка се оплакала, че е строшен стоп на автомобила ѝ. При инспекцията станало ясно, че вандалската демонстрация е дело на престъпно известна жителка на града, която е направила признания.

Криминалисти от Четвърто районно управление (на МВР) в Пловдив заловиха апаш за броени минути. В полицията потърсил помощ пловдивчанин, откакто открил, че оставеният му пред магазин на бул. „ Шести септември “ велосипед липсва. При проведените бързи издирвателни дейности доста скоро станала ясна самоличността на причинителя – на 28 години. Мъжът е познайник на чиновниците на реда. С полицейска заповед е арестуван за едно денонощие, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР