Тийнейджър е арестуван във връзка с намушкването с нож в

...
Тийнейджър е арестуван във връзка с намушкването с нож в
Коментари Харесай

Намушкването с нож в църква в Сидни е „терористичен акт“, казва полицията като арестуван тийнейджър

Тийнейджър е задържан по отношение на намушкването с нож в черква в Сидни, което полицията третира като „ терористичен акт “.

Епископът Мар Мари Емануел и духовник Исак Ройел са „ щастливи, че са живи “, откакто бяха нападнати по време на излъчена онлайн проповед в църквата „ Христос Добрият Пастир “ в понеделник.

16-годишният Коментарите на остарелия обвинен сочат набожен претекст за нападението, споделя полицията. Тийнейджърът е бил прочут на полицията, само че не е бил в листата за наблюдаване на тероризма.

Карън Уеб, полицейски комисар в Нов Южен Уелс, сподели: „ Ще твърдим, че има известна степен на преднамереност въз основа на това, че този човек е пътувал до това място, което не е покрай неговия жилищен адрес, той е пътувал с нож и след това епископът и свещеникът са били намушкани. "

Австралийски министър-председател Антъни Албанезе сподели, че „ няма място за принуждение в нашата общественост “, до момента в който успокояваше богомолците, доста от които видяха човек в черни облекла д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР