Тийн звездата Симона Милушева сподели в ново видео, че е

...
Тийн звездата Симона Милушева сподели в ново видео, че е
Коментари Харесай

Стяга багажа за далечна дестинация: Симона от "Аз съм Изи" бяга от страната, за да учи

Тийн звездата Симона Милушева показа в ново видео, че е призната в влиятелен университет надалеч от България. 18-годишната сензация от уеб сериала на Vbox7 " Аз съм Изи " описа, че е кандидатствала в единствено един университет, тъй като желала да отиде на въпросното място и е направила доста съществено изследване. 

Виж още: Дъщерята на Кака Лара подвигна щура женитба, омъжи се за огромната си обич

Червенокосата хубавица е безапелационна, че има една компетентност, която желае да учи и не е направила компромис да записва десетки други стремежи и университети. Симона е била призната още декември месец, когато е била още ученичка, само че признава, че дипломата ѝ не е супер висока, по-скоро е допустима. Именно този факт малко я тормозил, тъй като към този момент си е наела квартира, подписала е контракт и всичко останало било уредено, а не е знаела до последно дали би имало проблем с оформянето на бала. В момента чака единствено писмото за утвърждение, а когато го получи ще опише малко повече за специалността, която е избрала.

Виж още: Double Trouble: Талантливи, чаровни и... идентични - те са най-популярните български близначки 

На този стадий Симона пази в загадка детайлностите, само че въпреки всичко разкри, че отива да учи в Холандия и отпътува в средата на август. " Супер доста се веселя, че имам тази неповторима опция и не мога да допускам. Програмата ми ще е на британски и надлежно ще приказвам непрекъснато на този език. Това е необикновено премеждие! Вероятно едно от най-рисковите неща, които в миналото съм правила ", споделя Симона, която в никакъв случай в живота си не е напускала родния дом. 

Виж още: От зубърка до съдбовна и секси супер жена: DARA избухна с нов шлагер и неповторимо видео

Изображение: https://www.instagram.com/justasavagebih/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР